Prenumerera på listor

Nu är det möjligt att köpa prenumerationer på Bumblewings listor direkt från sidan. Priset varierar mellan de olika listorna, men priset framgår alltid. Prenumerationen förnyas automatiskt, men du kan så klart närsomhelst avslutas. När du tecknar prenumeration så får du direkt tillgång till listan och en faktura skickas via email, fakturan skall betalas på 10 dagar. Fakturor och aktiva prenumerationer kan du alltid se senare på din kontoöversikt.

1. Välj lista att prenumerera på från listöversikten

Börja med att gå till översikten med listorna. Från översikten kan du se tillgängliga listor och för varje lista kan du läsa kort om listan, se hur många konton / sidor som finns på listan samt priset för listan. Om du vill kan du även klicka dig in på listan även om du inte har en aktiv prenumeration, då kommer du kunna se topp 5 konton på listan, men inte mer.

När du valt lista som du vill prenumerera på så klickar du på ”Subscribe”

2. Bekräfta prenumerationen

En översikt med alla detaljer för din prenumeration visas. På den här översikten har du möjlighet att komplettera med information om dig som mottagare / kund. Var extra noga med epostadress eftersom det är denna epostadress som fakturan kommer att skickas till. Läsa igenom detaljerna för prenumerationen och om allt ser ok ut så bekräfta prenumerationen genom att klicka på ”Confirm.

3. Se aktiva prenumerationer på listöversikten

Direkt efter det att du bekräftat prenumerationen så får du tillgång till listan. På översikten kan du se vilka listor som du för tillfället har en aktiva prenumeration på, där framgår även slutdatum för prenumeration. Prenumeration förnyas automatiskt vid detta datum om inte prenumeration avslutas innan.

4. Börja använda listan

Direkt efter det att du bekräftat prenumerationen så kan du gå in på listan och se hela listan. Du går in på listan från översikten. Klicka på listan du prenumererat på så visas hela listan. Nu ser du ranking av alla konton / sidor som ingår på listan. När du prenumererar på en lista så har du även möjlighet att se vilka underliggande inlägg / tweets som genererat mest influens. För att se vy med inlägg / tweets så klicka på ”List posts”.

5. Faktura skickas till dig via email

I samband med att du bekräftade prenumerationen och fick tillgång till listan så skickades även en faktura till den epostadress som stod angiven när du bekräftade prenumerationen. Epostmeddelandet skickas direkt efter att prenumerationen har bekräftats. Får du ingen faktura via epost så går det även bra att se faktura i din kontoöversikt.

6. Se prenumerationer och fakturor på kontoöversikten

Du kan alltid få en översikt över aktiva prenumerationer och fakturor på din kontoöversikt. Från denna sida kan du även avbryta en prenumeration. Du avbryter en prenumeration genom att klicka på ”Cancel” på den rad som beskriver prenumeration du vill avbryta. Förnyelse av prenumeration avbryts då direkt, men aktiv prenumeration löper fortfarande till det datum som prenumeration gäller för.

På fakturaöversikten ser du vilka fakturor som du har samt status på dessa. Genom att klicka på ”Details” så kan du se detaljer för en specifik faktura samt ha möjlighet att skriva ut den på nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Fyll i det här fältet
Fyll i det här fältet
Ange en giltig e-postadress.

Meny
sv_SESwedish