Lös problem med att koppla Instagram-konto eller Facebook-sida

Först och främst följ instruktionerna i detta inlägg som förklarar vad du behöver göra för att koppla på ett Instagram-konto till din Bumblewing-profil. Om du efter detta forfarande har problem, gäller även om du har problem med att koppla upp din Facebook-sida mot Bumblewing, ja då förklarar vi i detta inlägg vad du behöver göra.

Det troliga problemet är att du inte gett Bumblewing godkännande att läsa den data som vi behöver läsa för att kunna koppla på ditt Instagram-konton eller Facebook-sida. Eftersom du tackat nej till vissa av dessa godkännande, får du aldrig upp den frågan igen vid inloggningen till Bumblewing via Facebook. Då behöver du helt ta bort kopplingen mellan Bumblewing och Facebook och göra om inloggningen, men goda nyheten är att det är enkelt och det påverkar såklart varken ditt Facebook-konto eller din Bumblewing profil.

Följ dessa enkla steg för att åtgärda problemet (visar hur det ser ut om du gör detta på mobilen, Apple/iOS):

  1. Klicka på tre strecken längst ned till höger i Facebooks mobilapp.
  2. Scrolla ned och klicka på ”Inställningar och sekretess”
  3. Klicka på ”Inställningar”
  4. Scrolla ned till rubriken ”Säkerhet” och klicka på ”Företagsintegrationer”
  5. Välj ”Bumblewing” och klicka på ”Ta bort”
  6. Klicka ”Ta bort” och bekräfta med ”Klar”
  7. Logga ut från Bumblewing och logga sedan in igen på Bumblewing med Facebook

Var noga med att klicka i alla Instagram-konton, Facebook-sidor och ge alla de tillstånd som Bumblewing frågar efter. Detta innebär inte att alla Instagram-konton eller Facebook-sidor du väljer här automatiskt kopplas till din Bumblewing-profil, det väljer du senare.

Sedan bilder som visar hur se olika stegen ser ut i Facebooks mobilapp.

f

Självklart kan du göra detta även från dator. Då loggar du in på Facebook, klickar på pilen längst upp till höger, väljer ”Inställningar” och sedan ”Företagsintegrationer”, sedan kan du följa instruktionerna ovan för att ta bort Bumblewing och logga in på nytt.

När du har loggat in igen så skall du nu ha möjlighet att följa Facebook-sida och/eller Instagram-konton och koppla den till Bumblewing, du hittar dessa val längst ned på din dashboard.

You might also like:
bumblewing

More Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Fyll i det här fältet
Fyll i det här fältet
Ange en giltig e-postadress.

Meny
sv_SESwedish